Kloakmester københavn

Erfaren Aut. Kloakmester I København

Få et uforpligtende tilbud

Kloakmester København

Har du kloakproblemer i eller omkring København, så har vi mangeårs ekspertise med alle former for kloakrbejde. Vores kloakmestre står altid klar med rådgivning og er klar til at udføre det praktiske kloakarbejde. 

En tilstoppet kloak kan medføre nogle grimme lugtgener for hele huset/ejendommen, og det kan betale sig at være på forkant med problemet for at undgå lugtgenerne. 

Skal du have løst dit kloakproblem i København? Vores Kloakmester i København tilbyder følgende:

 • Kloakservice
 • Rengøring af kloak
 • Kloaktv / Tv-inspeaktion af Kloak
 • Stoppet afløb
 • Kloakrensning
 • Stoppet Kloak
 • Kloakarbejde

VVS København har mere end 30 års erfaring i København, og vi har altid tilbudt kloakservice og kloakarbejde, så vi nogle af de mest erfarne kloakmestre i København. 

Er du boende i Storkøbenhavn, og har brug for en kloakmester, så er vi lokaliseret i København og kan være på din adresse inden for kort tid. 

Vi arbejder meget i følgende områder:

 • København
 • Nørrebro
 • Vesterbro
 • Amager
 • Østerbro
 • Valby
 • Vanløse
 • Frederiksberg
Kloakmester København

Kloakservice i København

Vi udfører kloakarbejde for både private, ejendomme og erhverv. Er jorden sunket i din gård eller have? Det kan være et tegn på hul på kloakken. Læs mere om vores kloakservice her. 

Kloakarbejde København

Kloakarbejde til fornuftige priser

Hos København VVS ved vi, at kloakproblemer ofte opstår på de mest uheldige tidspunkter. Vi tilbyder derfor døgnvagt / akut vvs i København. Du kan finde vores faste lave priser her. 

Om VVS København

Kloakarbejde I København

Kloakarbejde med mange års erfaring

Som autoriseret kloakmestre, så bestræber vi os altid på at yde den højeste kvalitet. Vi sørger derfor for at have en god direkte kommunikation med kunden før, under og efter arbejdets udførelse. 

Har du et spørgsmål, eller tror du at du har et kloakproblem? Så ring på +45 21 68 66 99 for et vejledning og rådgivning. 

Vores kloakmester rykker altid hurtigt ud, og løser opgaven så hurtigt som muligt, og med fokus på vores kunders praktiske hverdag. 

 

Kloakmester København

Kloakarbejde I København

Det kræver mere end bare erfarenhed at løse kloakarbejde i København, derfor har vores kloakmestre også altid det mest moderne udstyr.

Vores udstyr gør det muligt for os nemt at finde, identificere og løse eventuelle kloakproblemer. På den måde så kan vi løse mange kloakopgaver, uden at skulle grave et større område op.

I virksomheden har vi nemlig en filosofi ang. alt vores arbejde:

 ”At levere et resultat så godt, at kunden vil ringe til os med deres næste VVS opgave”.

Når vi løser vores kunders kloakproblemer, eller tilbyder kloakservice i København, så har vi altid fokus på kvalitet. Når vi forlader kunden, så skal problemet være løst, og ikke en lappeløsning.

Vores VVS-installatører i København har altid fokus på, at der er en klar dialog mellem kunde og installatør før, under og efter arbejdets udførelse.

Kloakering i København

Kloakproblemer betyder i mange scenarier at der skal graves/bankes op, hvis ikke problemet kan løses ved en simpel kloakrensning. Derfor, så sørger vi for at arbejde rundt om vores kunders hverdag, så vi forstyrrer mindst muligt.

Opstår der kloakproblemer i din husstand/ejendom, så er det vigtigt at gøre noget ved det hurtigt. På den måde undgår man i de fleste tilfælde at der kommer rotteproblemer, lugtgener eller vand i kælderen. 

Hvis der først er kommet vand i ejendommen, så er ét problem lugten – noget helt andet kan siges om fugten. Det er ofte omstændigt arbejde at slippe af med fugten igen. 

Har du derfor mistanke om et kloakproblem, så ring i dag på +45 21 68 66 99, så kan vi rådgive dig om du har brug for en kloakmester eller ej. 

Benyttet tre gange og de er altid til tiden, flinke og arbejdet er af høj kvalitet.

Michael

Privatperson

Ringede efter vvs døgnvagt og installatøren var der kort tid efter. Fungerede godt!

Helene

Privatperson

Har benyttet København VVS i over 10 år og det fungerer altid. De tager altid ansvar for arbejdet og det virker når de går.

Niels

Ejendomsservice

København VVS lavede et badeværelse i vores nye hus. Vi er så glade for resultatet!

Jasmin

Privatperson

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!