VVS Amager

Lokal og troværdig VVS’er på Amager

Få et uforpligtende tilbud

VVS Amager

At være VVS’er på Amager betyder at man har kendskab til mange forskellige boligtyper. Du har de klassiske villaområder i både Sundby, Kastrup, Tårnby og Dragør, men også de traditionelle Københavnerlejligheder, som dem langs Amagerbrogade. 

De seneste år er vi også begyndt at komme meget i Ørestaden og det nye byggeri ved Amager Strand. 

At lave VVS på Amager er derfor en alsidig opgave, man løber ind i mange af de samme opgaver, men hver boligtype kræver sin egen løsning.  

Vi har over 40 år med VVS Amager, så vi kender til de fleste områder, og det er nok de færreste boligblokke/ejendomme vi ikke har været i. 

Har du brug for en effektiv og erfaren VVS’er på Amager? Så ring til os idag på +45 21 68 66 99

VVS København er et kvalitets fokuseret VVS-firma, der hovedsageligt har sin daglige gang i alle dele af København, herunder:

Vi har så mange år i branchen, og så mange års erfaring, at der ikke er den opgave som vi ikke kan løse med vores ekspertise og know-how.

 

Nervøs for prisen på dit VVS-arbejde på Amager? Det skal du ikke være. Du kan læse mere om vores faste lave timepris her. 

Vi sørger altid for at forventnings afstemme med vores kunder inden vi påbegynder arbejdet. På den måde kan vi sørge for at både vores vvs-installatører og kunder er enige om det færdige resultat, hvilket skaber glade kunder – og vi samler på glade kunder!

Er du derfor i tvivl om noget, eller har spørgsmål, så føl fri til at ringe til os med dine VVS spørgsmål. Vi har stor erfaring indenfor, men ikke begrænset til:

 • Sprunget vandrør
 • Nyt badeværelse
 • Faldstammer
 • VVS Ejendomsservice
 • Blikkenslager
 • Stoppet toilet eller afløb
VVS Arbejde Amager

Vi udfører alle former for VVS opgaver på Amager

Vi står altid klar som sparringspartner til dit næste VVS projekt. Mangler du rådgivning eller ideer til hvordan arbejdet skal udføres eller en entreprise til at varetage hele opgaven? Vi kan hjælpe med det hele! 

VVS Pris Amager

Vi har VVS priser som er til at betale!

De færreste kender meget til VVS-faget før de har brug for en VVS-installatør i København, og generelt er det ikke lige til at finde priser på VVS-arbejde. Du kan se vores faste priser her, både i hverdagen og i weekenden. 

Om VVS København

VVS København - Mål og Værdier

40 år med VVS i København

Med over 40 år på bagen som VVS firma i København, så ved vi hvad der virker, hvad der skal til, hvad der er muligt og hvordan det skal gøres. Vi hvad godt VVS Arbejde indebære, og vi ved hvad god service gør for hele kundens VVS oplevelse.

Vores mål er altid være de bedste når der kommer til service og lave VVS i øjenhøjde, så både vores kunder og installatører er enige om det færdige resultat inden arbejdet igangsættes. På den måde sørger vi for glade kunder – hver gang!

Akut VVSVVS Døgnvagt på Amager

Aut. VVS på Amager kender alt til VVS Døgnvagt og Akut VVS i hele KBH

København VVS tilbyder døgnvagt, akut vvs og døgnservice på hele Amager. Står du med et akut vvs problem? Vi kan være på adressen kort efter opkaldet, og løse problemet hurtigt og effektivt! 

Vi tager os af alle typer af vvs opgaver på amager

Vi har erfaringen, udstyret og kvalificerede VVS installatører til at sige, at vi kan løse alle typer af VVS opgaver på Amager. Har du brug for VVS på amager? Så Ring i dag!

Blikkenslager, VVS-installatører og kloakmester på Amager

Vi kan udfører alle opgaver som blikkenslager, vvs’er og kloakmester på Amager. Står du overfor et større projekt? Så brug os gerne som din entreprenør virksomhed.

VVS-Installatør Amager

VVS på Amager

Alle vores VVS-installatører på Amager arbejder efter én filosofi, som er med til at sørge for vi altid leverer er resultat af høj kvalitet. Vores filosofi og motto er at:

”Levere et resultat så godt, at kunden vil ringe til os med deres næste VVS opgave”.

Filosofien gør at vores medarbejdere altid er fokuseret på service før, under og efter udførelsen af vvs arbejdet på Amager. 

En god kommunikation under vvs-arbejdet er med til at sørge for kunde og installatør ikke taler forbi hinaden, hvilket skaber enighed om slut resultatet. På den måde, så kan vi lukke døren efter os med en god mavefornemmelse og velvidende om vvs-arbejdet blev udført efter kundens ønske. 

Hvad laver en blikkenslager?

Som af navnet fremgår, så arbejder en blikkenslager med blik. Tidligere var det meget de gamle tage som skulle lægges, og dette brugte man så en blikkenslager til. I dag så omhandler det mest tagrender og kviste.

Vores blikkenslager i København har dog stor erfaring med tagarbejde, samt andre former for blikarbejde.

 

 

Lokalt VVS firma på Amager

Da vi er et København-baseret firma, så har vi altid haft vores daglige gange på Amager.

En stor del af vores faste kunder er lokaliseret på Amager, så vi er kørt op og ned af Amagerbrogade mange gange igennem årenes løb. Vi har både private, erhvervs og ejendomme VVS kunder på hele Amager. 

Udover VVS Amager, så kører vi i følgende områder:

 • København
 • Vesterbro
 • Østerbro
 • Nørrebro
 • Frederiksberg
 • Vanløse
 • Amager
 • Valby

Udover det udførte arbejde som vi laver, så rådgiver vi også diverse ingeniørfirmaer indenfor energi, varme, diverse anlæg, gas, ventilation og generel sanitet.

Benyttet tre gange og de er altid til tiden, flinke og arbejdet er af høj kvalitet.

Michael

Privatperson

Ringede efter vvs døgnvagt og installatøren var der kort tid efter. Fungerede godt!

Helene

Privatperson

Har benyttet København VVS i over 10 år og det fungerer altid. De tager altid ansvar for arbejdet og det virker når de går.

Niels

Ejendomsservice

København VVS lavede et badeværelse i vores nye hus. Vi er så glade for resultatet!

Jasmin

Privatperson

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!